Tartalomhoz

BÁNYÁSZ DETTI

funkcionális táplálkozási tanácsadó, élelmiszermérnök

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Tanácsadás
  • E-book
  • Receptek
  • Rólam
  • Kapcsolat
  • Adatvédelem

Bejegyzések


Januárban ismét indul a VEGANUÁR!

Meal Prep – Hogyan csináld okosan?

Az áztatás előnyei gabonafélék, hüvelyesek, magvak és diófélék esetében

Szezonális zöldségek és gyümölcsök – ŐSZ

Vegán vagy vegetáriánus?

Bab-brownie

Tavaszi méregtelenítés

Tudod mi az a szulforafán?

Miért fogyasszunk több rostot

A Greger féle napi tucat

Amit az inzulinrezisztenciáról tudni érdemes

Szuperélelmiszerek a hideg napokra

Miért fontos, hogy eleget aludjunk?

Mi az a mikrobiom?

Miért ne kávéval kezdjük a napot?

  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail
Köszönjük WordPress!